Äntligen är det dags att komma igång på mattan igen efter sommarledigheten! Här kommer lite information inför terminsstarten.

TERMINSSTART OCH NYA TRÄNINGSPASS

Barn och vuxna startar fredagen den 24/8 i vår dojo på Hälla; barngruppen 17:00-18:00 och vuxna 18:15-19:45. Ungdomar startar måndagen den 27/8 17:00-18:00. Observera att träningen på måndagar är en ett nyinsatt träningspass, är till för både barn och ungdomar och hålls i Klövernhallen. Nytt för terminen är också ett pass för vuxna och ungdomarlördagar 15:00-16:30 i vår dojo på Hälla.

GRATIS ”PROVA-PÅ”

För den som inte tränat hos oss tidigare finns möjlighet att vara med och träna utan kostnad vid två tillfällen. Gäller alla barn-, ungdoms- och vuxengrupper. Ta gärna med dina kompisar!

REGISTERING OCH FACEBOOKGRUPP FÖR MEDLEMMAR

Glöm inte att registrera dig och ditt/dina barn via ”medlemsregistrering”. Registreringen är ett måste för att klubben skall få in aktivitetsstöd och därmed en förutsättning för att kunna hålla terminsavgifterna så låga som de är. Betald terminsavgift innebär att du även att få tillgång till all träningsrelaterad information via vår slutna Facebookgrupp för medlemmar. Be någon av våra instruktörer att bjuda in dig till gruppen.

TRÄNING I KIKYOKAN DOJO I HAGBY

Utöver träningspassen i Västerås finns det också möjlighet att träna med vår huvudinstruktör Jan Eriksson i Kikyokan Dojo i Hagby varje onsdag 18:00-19:30. Priset är 50 kr/pass eller 500 kr/termin. Betala direkt till Jan Eriksson.

 

Varmt välkomna!

Kategorier: Information

Joakim Åling

Webmaster